Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Відкритий_формат: актив Волочиської громади визначив шляхи легалізації найманої праці та наповнення бюджету

опубліковано 25 січня 2023 о 15:52

У широкому публічному форматі відбулось засідання робочої групи з питань легалізації і виплати заробітної плати і зайнятості населення Волочиської міської Ради. На зустріч були запрошені керівники суб’єктів господарювання, які нараховували заробітну плату нище законодавчо встановленого розміру.

У роботі засідання взяли участь начальник Волочиської ДПІ Анатолій Саланський та головний державний інспектор відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Хмельницькій області Сергій Мельничук.

Керівник податкової інспекції Анатолій Саланський проінформував присутніх про вимоги чинного законодавства щодо виплати заробітної плати, зокрема щодо заборони виплати заробітної плати в розмірі нище встановленого мінімуму. Також роз’яснено новації в податковому законодавстві на 2023 рік, зокрема мінімальне податкове зобов‘язання, змігни до форм податкової звітності, використання РРО при розрахунках за готівку, правильне заповнення розрахункових документів для сплати бюджетних платежів.

Крім того наголошено на своєчасності сплати податкових зобов’язань, перевагах використання електронних сервісів від ДПС. Також керівником ДПІ надано відповіді на запитання щодо одноразового добровільного декларування активів.