Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці роз’яснювали волочиським платникам актуальні питання податкового законодавства

опубліковано 15 грудня 2022 о 10:41

Фахівець Волочиської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Микола Гайчук розповів платникам податків про податкову амністію та інші актуальні питання податкового законодавства.

Зокрема, посадовець розповів присутнім про одноразове спеціальне добровільне декларування активів фізичних осіб, яке продовжено до 1 березня 2023 року. Детально розповів які категорії фізичних осіб можуть скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування,  про об’єкти оподаткування, ставки податку, терміни подання декларації та cплати одноразового збору.

Посадовець також звернув увагу платників податків на порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками та своєчасну сплату податків і зборів до бюджету та наголосив, що для  оперативної комунікації податкової служби з бізнесом і громадськістю функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Крім того, Микола Гайчук вкотре нагадав про порядок застосування касових апаратів чи програмних РРО при проведені розрахункових операцій, право громадян на податкову знижку за понесеними в минулому році витратами та переваги використання електронних сервісів ДПС України.