Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні аспекти оподаткування в умовах воєнного стану йшлося під час зустрічі у Красилові

опубліковано 14 грудня 2022 о 14:02

Відбулася зустріч начальника Красилівської  ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Олексія Шишина з платниками податків.

Під час спілкування з бізнесом начальник ДПІ Олексій Шишин зупинився на особливостях кампанії добровільного декларування активів громадян. Він повідомив про подовження дії податкової амністії до 1 березня 2023 року та поінформував про види об’єктів декларування, ставки одноразового збору та терміни його сплати.

Олексій Шишин нагадав про основні зміни податкового законодавства, які були прийняті з початком війни, наголосив на обов’язковому застосуванні суб’єктами господарювання РРО чи ПРРО при проведенні розрахункових операцій за готівку, належного оформлення трудових відносин, звернув увагу на переваги використання електронних сервісів ДПС України, а також розглянули алгоритм заповнення поля Призначення платежу та зменшення податкового боргу.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua