Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У День місцевого самоврядування ярмолинецькі податківці привітали працівників Солобковецької ОТГ

опубліковано 08 грудня 2022 о 14:26

Цього разу керівник Ярмолинецької податкової інспекції Світлана Павлюковська та її колеги зустрілися з працівниками Солобковецької ОТГ, щоб привітати їх з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

«День місцевого самоврядування − свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста та сіл, забезпеченні їх життєдіяльності». Сьогодні спільне завдання всіх українців − відстояти незалежність і цілісність держави та побудувати Українську державу європейського зразка», - зазначає голова Солобковецької ОТГ Сергій Когут, колишній податківець.

Податківці ж побажали представникам Солобковецької ОТГ, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, миру, достатку й благополуччя. Учасники заходу  дійшли згоди, що відкрита співпраця податківців з територіальними громадами є одним із важливих та дієвих напрямів наповнення місцевих бюджетів та забезпечення соціальних потреб людей.

«День місцевого самоврядування – це і наше свято, бо спільно працюємо, наповнюємо бюджет, робимо чимало добрих справ», - зауважила Світлана Павлюковська.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua