Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливо: #Пункти_обігріву у податкових інспекціях Хмельниччини додають відвідувачам наснаги і настрою

опубліковано 08 грудня 2022 о 09:45

Податківці Хмельниччини активно долучаються до створення додаткових соціально-побутових умов у Центрах обслуговування платників. Днями почали функціонувати чергові Пункти обігріву у Хмельницькій, Городоцькій, Волочиській та Ярмолинецькій державних податкових інспекціях. Відвідувачі мають змогу не лише отримати необхідні адміністративні послуги та податкові сервіс, але й зігрітися, попити гарячого чаю чи ароматної кави зі смаколиками.

«Будь-хто може прийти і скористатись тим, що пропонують працівників Центрів обслуговування платників. У пунктах можна підзарядити мобільний телефон, зігрітись, отримати воду, продукти та затишок. Так у Центрі обслуговування платників не лише надаємо громадянам та бізнесу адміністративні, а й інші послуги і сервіси. Безумовно, це додає наснаги і гарного настрою. Разом йдемо до Перемоги!» - зазначають податківці.

А тим часом у Пунктах обігріву приходять перші відвідувачі. Це люди похилого віку та жінки із дітьми, переселенці, платники податків, де їм надають усю необхідну допомогу.