Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дунаєвецькій ДПІ продовжуються робочі зустрічі із потенційними декларантами

опубліковано 08 грудня 2022 о 16:49

Днями у Дунаєвецькій ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області відбулася робоча зустріч за участі начальника ДПІ Наталії Баранюк спільно із заступником начальника Кам’янець-Подільського віддіду податків і зборів з фізичних осіб Оксаною Новіцькою  з громадянами та представниками бізнесу щодо особливостей проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Обговорили питання одноразового добровільного (спеціального) декларування активів фізичними особами та наголосили на можливості отримання інформації про доходи громадян з використанням Електронного кабінету платника. Податківці зазначили про продовження терміну одноразового добровільного декларування до 01 березня 2023 року. Йшлося й про ставки та строки сплати даного збору. Також зазначили, які об’єкти підлягають оподаткуванню.

Начальник ДПІ нагадала, що до подання одноразової добровільної декларації декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі чи банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України.

Крім того було розглянуто питання легалізації трудової зайнятості, сплати земельного податку, податку на нерухоме майно та порядок застосування платниками касових апаратів чи програмних РРО.