Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Волочиську податківці провели робочу зустріч з представниками Війтовецької ОТГ

опубліковано 26 вересня 2022 о 10:50

Днями відбулась робоча зустріч начальника Волочиської Державної податкової інспекції  Головного управління ДПС у Хмельницькій області Анатолія Саланського з представниками Війтовецької ОТГ.

Під час зустрічі учасники обговорили питання виконання місцевого бюджету за 8 місяців поточного року, повнота і своєчасність нарахування майнових податків, погашення податкового боргу, сплата сільгосппідприємствами ПДФО з паїв, застосування РРО/ПРРО  тощо.

Крім того, податківець повідомив присутніх про можливість фізичних осіб добровільно легалізувати свої активи за зниженими ставками оподаткування до 1 березня 2023 року. Також поінформував які громадяни мають право на податкову амністію, про об’єкти, які підлягають декларуванню та в які терміни необхідно сплатити одноразовий збір.

Також керівник ДПІ нагадав про Порядок підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов'язків, визначених у пп. 69.1 п. 69 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 29.07.2022 № 225,  зареєстрований у Міністерстві юстиції України 25 серпня 2022 року за № 967/38303.  

Наприкінці заходу розповів, що для  комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю податковою службою запроваджено Комунікаційну податкову платформу. Так, на базі ГУ ДПС створена електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою km.ikc@tax.gov.ua.