Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Ізяславській ДПІ нагадали платникам про важливість сумлінної сплати податків у воєнний час

опубліковано 04 серпня 2022 о 11:42

Начальник Ізяславської ДПІ Олександра Семендяк провела робочу зустріч з представниками бізнесу з приводу роз’яснення чинного законодавства про порядок реєстрації та використання РРО/ПРРО, облік товарних запасів, використання найманої праці, терміни сплати та ставки податків і зборів, порядок одноразового (спеціального) добровільного декларування як можливість легалізувати активи, з яких не були сплачені податки, щорічне декларування.

Також платникам надано консультації щодо роботи доступних електронних сервісів ДПС України, одержання податкових послуг онлайн за допомогою Єдиного порталу державних послуг Дія.

Крім того, зосереджено увагу платників на основних змінах у податковому законодавстві, зокрема внесених Законами України №2120-ІХ, Закону №2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ, №2136, №2253, №2260, №2261, №2284, №2290 тощо.

«Формування дохідної частини бюджету завдяки своєчасній та повній сплаті податків і зборів завжди є важливим для належного виконання державою своїх функцій, а у воєнний час від сумлінності платників податків напряму залежить обороноздатність України» - зазначила Олександра Семендяк.