Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Актуально: у Славутській ДПІ відбулась зустріч з платниками з актуальних питань податкової політики

опубліковано 29 червня 2022 о 15:57

У приміщенні Славутської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області начальник Володимир Яремчук та начальник Шепетівського відділу по роботі з податковим боргом Ігор Ковальчук провели зустріч з головним бухгалтером ФГ «Перлина Полісся» Ніною Скрипнюк на тему «Новації податкового законодавства. Деклараційна кампанія 2022. Актуальні питання одноразового декларування. Застосування РРО/ПРРО. Антикорупційний сервіс «Пульс». Погашення податкового боргу».

У ході зустрічі Володимир Яремчук повідомив про основні зміни в законодавстві та основні положення законів України про внесення змін до Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ).

Під час зустрічі було обговорено особливості декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2021 року, актуальні питання щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування реєстраторів розрахункових операцій в умовах воєнного стану.

«Наразі усі повинні працювати по-максимуму, наскільки це можливо, щоб забезпечити нашій державі належний економічний тил. Тому погашені податкові борги - це додаткові надходження до бюджету, які в умовах воєнного стану вкрай потрібні країні. Адже лише маючи надійний економічний фундамент, розвиваючи економіку, створюючи робочі місця і вчасно та в повному обсязі сплачуючи податки, можна сподіватися на очікуваний результат», - зазначив  Володимир Яремчук.

Насамкінець платник податків отримав вичерпні відповіді на запитання та друковану продукцію зазначеної тематики.