Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: на Кам’янеччині активізують резерви для наповнення місцевих бюджетів у ході спілкування з громадами

опубліковано 15 червня 2021 о 16:12

Податківці Кам’янеччини з метою збільшення надходжень до місцевих бюджетів, розширення бази оподаткування шляхом залучення  наявних резервів, виконання бюджетних призначень у 2021 році, проводять робочі зустрічі з головами територіальних громад стосовно інвентаризації площ земельних ділянок в розрізі категорій земель по юридичних та фізичних особах.

Днями такі зустрічі відбулися за участі голів Староушицької та Китайгородської територіальних громад.

«Ми налаштовані на позитивне вирішення назрілих проблемних питань. Тому спільно знаходимо відповіді на них і реалізуємо резерви у наповненні місцевих бюджетів. Актив громад – це наші найперші партнери, які також зацікавлені і зростанні бюджетних надходжень та активізації регіонального економічного розвитку», - розповів начальник Кам’янець-Подільської ДПІ Ігор Бєлко.

У ході зустрічі також наголошено на залученні платників до сплати ПДФО, легалізації заробітної плати, туристичного збору, впровадження дистанційних форм спілкування з органами ДПС України в т.ч через сервіс «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету – за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС України.