Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Робочі_зустрічі: віньковецькі податківці дбають про імідж сумлінного платника податків

опубліковано 11 травня 2021 о 14:03

У Віньковецькій ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області у форматі круглого столу проведено співбесіди з платниками податків, які перебувають на обліку як платники за основним місцем обліку, стосовно залучення до сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Також наголошено на визначенні намірів здійснення ними господарської діяльності, надано роз'яснення платникам щодо механізму процедури припинення юридичної особи.

А загалом фахівці податкової інспекції налаштували платників на створення позитивного іміджу платника, який на сьогодні є головною фігурою у суспільному життя громади і країни, сплачує податку, забезпечуючи соціально-економічний розвиток та інфраструктурну розбудову.

«Прямий діалог з платником – це кращий формат спілкування, який забезпечує роз’яснення законодавчих новацій та практичних аспектів їх застосування, що в цілому забезпечує комфорту роботу бізнесу у правовому полі. А в цілому ми робимо одну велику спільну справу – сплачуючи податки, забезпечуємо цивілізований поступ громади та її фінансову самодостатність», - зазначив начальник Віньковецької ДПІ Андрій Щербанюк.