Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Особливості норм податкового законодавства роз’яснено платникам Чемеровеччини

опубліковано 27 лютого 2023 о 14:16

У Чемеровецькій ДПІ на постійній основі надаються роз’яснення платникам щодо необхідності своєчасної та в повному обсязі сплати податків і зборів до бюджетів, неухильного дотримання законодавства.

Так, під час зустрічі з платниками начальник Чемеровецької ДПІ Валентина Гнатовська розповіла про особливості одноразового добровільного декларування активів громадян, обов’язковість легалізації найманої праці, застосування РРО/ПРРО, ведення обліку товарних запасів СГ, забезпечення використання електронних платіжних засобів, ліцензування господарської діяльності, необхідність погашення податкового боргу та ін.

Також нагадала про переваги подання звітності в електронному вигляді та повідомила, що платники в разі необхідності можуть отримати кваліфіковану практичну допомогу щодо використання електронних сервісів ДПС України.

Окремо Валентина Гнатовська зазначила про важливість належного заповнення платіжних документів для вірного їх зарахування.

Крім того, зосереджено увагу платників на кампанії декларування 2023, повідомлено які громадяни зобов’язані або мають право подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.