Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дунаєвецькі податківці сумісно із представниками ОТГ роз’яснюють платникам новації податкового законодавства

опубліковано 23 лютого 2023 о 10:57

Податківці відвідавши місця здійснення господарської діяльності  на торгових об’єктах Новодунаєвецької ОТГ провели роз’яснення платникам про обов’язкове застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, забезпечення використання електронних платіжних засобів, оформлення трудових відносин з найманими працівниками, сплату майнових податків, переваги використання електронних сервісів ДПС України. 

Також суб’єктів господарювання та громадян проінформовано про особливості норм одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке триває до 1 березня 2023 року. Зокрема, доведено інформацію про позитиви одноразового добровільного декларування, роз’яснено, хто з громадян може скористатися правом на податкову амністію та які об’єкти підлягають декларуванню. 

Крім того, зосереджено увагу платників на кампанії декларування 2023, повідомлено які громадяни зобов’язані або мають право подавати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua