Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Якісна комунікація в Хмельницькій ДПІ з метою виконання податкового законодавства

опубліковано 30 серпня 2022 о 18:23

Під час зустрічі в інспекції фахівці Хмельницької ДПІ роз’яснюють платникам податків вимоги чинного податкового законодавства та надають практичну допомогу щодо користування електронними сервісами ДПС з метою мінімізації податкових порушень та збільшення дохідної частини місцевого та державного бюджетів.

В ході зустрічей обговорюються питання сплати податків в умовах воєнного стану, зокрема, відповідно до Законів №2120-ІХ, №2142-IX, №1914-IX, №1946-ІХ, №2136, №2253, №2260, №2261, №2284, №2290 тощо.

Також важливими темами для обговорення є особливості застосування РРО/ПРРО, облік товарних запасів, обов’язковість погашення податкового боргу, хід кампаній щорічного декларування та одноразового (спеціального) добровільного декларування, підтримка справедливої цінової політики, обов’язковість легалізації трудових відносин та ін.

 

У разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.

 

Детальну інформацію щодо податкової амністії можна отримати за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya