Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: відбулася робоча зустріч із представником Дунаєвецької територіальної громади

опубліковано 18 червня 2024 о 14:51

Днями відбулася зустріч за участі заступника начальника Дунаєвецької ДПІ Оксани Стеценко із представником Дунаєвецької ТГ Тетяною Пантілімоновою.    

У ході зустрічі вели діалог про сплату майнових податків, мінімального податкового зобов'язання, зміни місцезнаходження платника, а також погашення боргу до 3060 грн.   

Як зазначила податківець, якщо у власності фізичної особи перебувають об’єкти нерухомості, що підлягають оподаткуванню, а податкове повідомлення-рішення не отримано, необхідно звернутися до контролюючого органу за своєю податковою адресою (місцем реєстрації) з письмовою заявою та правовстановлюючими  документами для нарахування та сплати податку. 

Фізичні особи, з використанням кваліфікованого електронного підпису, мають можливість переглянути сформовані податкові повідомлення-рішення щодо сум нарахованих їм податкових зобов’язань з податку на майно, в меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету, вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС, а також через мобільний застосунок «Моя податкова».

Податкова Хмельниччини нагадує: комунікаційна податкова платформа – ефективний формат взаємодії з бізнес-спільнотою та громадськістю. З питаннями, що потребують оперативного вирішення, звертайтесь на електронну скриньку: km.ikc@tax.gov.ua