Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація: про податкове законодавство та наповнення бюджету йшлося під час апаратної наради Дунаєвецької територіальної громади

опубліковано 06 листопада 2023 о 12:29

Відповідно до плану роботи начальник Дунаєвецької ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Наталія Баранюк взяла участь у апаратній нараді Дунаєвецької ОТГ.   

Податківець, насамперед висвітлила питання щодо надання адмінпослуг громадянам, проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів із суб’єктами підприємницької діяльності, застосування РРО/ПРРО та погашення податкового боргу.  

Також висвітлено питання майнових податків, проведення інвентаризації земельних ділянок, надання довідок у податкову інспекцію для проведення нарахувань, що дасть змогу збільшити надходження до місцевих бюджетів. Посадовець проінформувала присутніх і про переваги застосування електронних сервісів ДПС та легалізацію найманої праці. 

У ході проведення наради, крім питань змін до податкового законодавства, обговорювали і порядок оподаткування благодійної допомоги, наданої внутрішньо переміщеним особам та відображення її у податковій звітності.   

 «Сьогодні важливим вектором є ділова співпраця з платниками податків щодо надання роз’яснень у вирішенні питань ведення бізнесу, а також внутрішньо переміщеним особам, які потребують всебічної допомоги та підтримки. Тож в умовах війни кожен має працювати на своєму фронті та робити свій вклад у забезпечення роботи економіки країни, наповнення бюджету і наближення перемоги», - резюмувала результати роботи керівник ДПІ Наталія Баранюк.    

Посадовець нагадала, що у разі виникнення питань у бізнесу, рекомендовано звертатись на адресу Комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області km.ikc@tax.gov.ua.