Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуально: читачів Ярмолинецької газети «Вперед» інформують про новації податкового законодавства

опубліковано 03 листопада 2023 о 11:15

Начальник Ярмолинецької державної податкової інспекції Світлана Павлюковська провела робочу зустріч з редактором місцевої газети «Вперед» Аллою Гуменюк.

Вели мову про терміни сплати бюджетних платежів, про обов’язковість погашення податкового боргу, про порядок нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, про можливість отримання податкової знижки, а також щодо належного відображення даних по сплаті податків, заповнення «Призначення платежу» в умовах дії міжнародного стандарту ІSО 20022, про норми Закону №3219-IX, щодо застосування РРО/ПРРО, КОРО, обов’язку легалізації найманої праці, про переваги використання електронних сервісів ДПС.

Учасники зустрічі обговорили можливі шляхи подальшої взаємодії в інформаційній сфері щодо діяльності податкового відомства, звернули увагу на тематику публікацій, найбільш цікаву для читачів видання. Зокрема, щодо встановлення мобільного застосунку «Моя податкова» від ДПС України, за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.

Світлана Павлюковська підкреслила важливість підтримки двостороннього зв’язку влади і суспільства, зазначила, що громадяни мають бути достовірно поінформовані про роботу податкового відомства.