Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: у Старокостянтинові налагоджено конструктивний діалог податківців з представниками громади та бізнесу

опубліковано 03 листопада 2023 о 11:13

Відбулась робоча зустріч начальника Старокостянтинівської ДПІ Сергія Дем'янюка з головою Старокостянтинівської міської територіальної громади Миколою Мельничуком. 

Обговорювались питання надходження до бюджету місцевих податків та зборів, своєчасне нарахування земельного податку та орендної плати в повному обсязі, питання активізації робочої групи при Старокостянтинівській МТГ по легалізації заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, підвищення рівня оплати праці, заходи з погашення податкового боргу із сумами до 3060грн., переваги використання електронних сервісів, застосування суб'єктами господарювання РРО/ПРРО та наявності ліцензій, змін до заповнення реквізиту "Призначення платежу" в умовах міжнародного стандарту ISO 20022.

Наголошено також, що громадяни зобов'язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання). Такі відомості можна подати особисто до контролюючого органу або в електронному вигляді, не відвідуючи орган ДПС, а скориставшись електронним сервісом ІТС «Електронний кабінет».