Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Актуально: питання легалізації заробітної плати на контролі у волочиських податківців

опубліковано 21 березня 2023 о 08:29

Робоча група з питань легалізації і виплати заробітної плати і зайнятості населення до якої входять працівники Волочиської ДПІ та представники управління Волочиської міської ради провели обстеження торгових об’єктів . 

Податківці проінформували громадян, щодо особливостей застосування РРО/ПРРО, ведення обліку ТЗ, ліцензування ГД, погашення податкового боргу та використання електронних сервісів ДПС. 

Крім того нагадали, що з 1 січня 2023 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року.

Разом з тим звернули увагу на обов’язковість легалізації найманої праці та забезпечення соціальних гарантій для працівників, в тому числі за рахунок виплати заробітної плати в розмірі не менше мінімального рівня заробітної плати працівникам. 

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua