Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна платформа: відбулась чергова робоча зустріч податківців з представниками ГО Асоціація Хмельницьких ринків

опубліковано 20 березня 2023 о 11:04

У межах функціонування Комунікаційної податкової платформи відбулася  зустріч працівників Хмельницької ДПІ з головою Асоціації Хмельницьких ринків Анатолієм Гуменюком, виконавчим директором Асоціації Хмельницьких ринків Олександром Сніховським та представниками бізнесу. 

У ході зустрічі розглянуто актуальні питання щодо повноти сплати податків в умовах воєнного стану, збереження та створення робочих місць, легалізація найманої праці, збільшення кількості зареєстрованих СГ, сплата податку на майно, погашення податкового боргу, щодо Постанови КМУ від 11 грудня 2019 р. № 1165 (зі змінами), дотримання вимог податкового законодавства.

Сторони домовилися забезпечити дієву комунікацію, спрямовану на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин з найманими працівниками. Обговорено формати подальшої співпраці. 

Наголошено на участі у кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, необхідності застосування РРО/ПРРО, перевагах використання електронних сервісів ДПС.

 

Шановні платники податків!

Звертайтесь на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Хмельницькій області: km.ikc@tax.gov.ua.