Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Хмельницькій ДПІ обговорили новації податкового законодавства з представниками Гвардійської територіальної громади та бізнесу

опубліковано 19 квітня 2024 о 13:58

Відбулася чергова нарада з роботодавцями Гвардійської територіальної громади за участі начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької, фахівців ГУ ДПС у Хмельницькій області. Основною метою чергової зустрічі з роботодавцями Гвардійської територіальної громади було налагодження діалогу між бізнесом та податковою службою, обговорення проблемних питань діяльності роботодавців, зокрема розглядалися шляхи підняття рівня заробітної плати та своєчасність її виплати. 

Під час засідання заслухано платників податків, у яких середньомісячна заробітна плата найманих працівників за 4 квартал 2023 року менша, ніж середньомісячна по СГ Хмельницької області. Наголошено також на необхідності оформлення усіх найманих працівників та збільшення рівня заробітної плати до середньомісячного розміру СГ по області. 

Учасники зібрання прийняли рішення максимально спрямувати спільні зусилля на проведення заходів із запобігання поширенню неофіційних трудових відносин. Наголосили на важливості дотримання вимог законодавства про працю, в частині легалізації заробітної плати працівників, підвищення її рівня, тощо. 

Також фахівцями податкової служби надано роз'яснення щодо новацій податкового законодавства.