Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Кам’янці-Подільському податківці розповіли студентам про діяльність податкової служби в умовах воєнного стану та інновації ДПС 

опубліковано 19 квітня 2024 о 13:58

Кафедрою фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія факультету економіки, управління та діджиталізації Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти "Кам'янець-Подільський Державний Інститут" було проведено гостьову лекцію - практику на тему «Особливості діяльності податкової інспекції в умовах воєнного стану» для студентів та викладачів. 

Лекторами-модераторами проведеного заходу були: Олег Коркушко к.е.н., доц. кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія  та  старший державний інспектор Кам'янець-Подільської ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Світлана Масловська. 

Лекція відбувалась в приміщені Кам'янець-Подільської ДПІ, де здобувачі освіти й викладачі брали активну участь в обговорені актуальних питань щодо діяльності Податкової інспекції в період воєнного стану.  Відвідування податкової інспекції стало гарною традицією.

Крім цього, податківець розповіла про сучасні нововведення та електронні сервіси ДПС, за допомогою яких платники податків мають можливість листуватися з податковою, подавати податкову звітність, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, довідку про суми отриманих доходів та сплачених податків, переглянути повідомлення-рішення на сплату майнових податків, подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки за навчання тощо.