Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзні робочі зустрічі з громадянами щодо актуальних питань оподаткування – в пріоритеті Дунаєвецьких податківців 

опубліковано 19 квітня 2024 о 14:00

За участі начальника Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Наталії Баранюк проведено виїзну інформаційно-роз’яснювальну зустріч з громадянами Миньковецького старостату Дунаєвецької ОТГ.  

Піднімались питання погашення податкового боргу, легалізація трудових відносин, застосування РРО/ПРРО, застосування податкової соціальної пільги, використання електронного сервісу ДПС «Моя податкова» тощо. 

У ході зустрічі розглянуто результати роботи щодо скорочення податкового боргу та кількості боржників, обговорено та запропоновано шляхи спільного впливу на поліпшення ситуації щодо погашення заборгованості до бюджету. Як результат проведеної роз’яснювальної роботи, очікувана сума погашення заборгованості склала 85 тис грн. до місцевого бюджету. 

Крім того, присутнім нагадали, що триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2023 році та окреслили категорії громадян, у яких виникає обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи та право на податкову знижку.  

Наталія Баранюк нагадала про один із популярних електронних сервісів – Електронний кабінет, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС і платників у режимі реального часу, та який наразі забезпечує повний спектр послуг для платників податків як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців та громадян.