Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці продовжують співпрацю із Асоціацією хмельницьких ринків з важливих питань розвитку і сплати податків

опубліковано 15 квітня 2024 о 13:59

Вкотре, в рамках Комунікаційної податкової платформи, відбулася робоча зустріч начальника Хмельницької ДПІ Ганни Завроцької із представниками та керівником громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» Анатолієм Гуменюком.   

У ході зустрічі були обговорені актуальні питання щодо сплати податків в умовах воєнного стану, легалізації найманої праці, підвищення рівня заробітної плати, погашення податкового боргу, оподаткування благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам, сплата МПЗ та майнових податків, застосування ПРРО/РРО, використання за стосунку «Моя податкова» та інше.   

Проведено також роз'яснювальну роботу щодо переваг подання звітності в електронному вигляді, популярності сервісу ДПС "Електронний кабінет", завдяки якому скорочується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу.    

«На сьогодні платники податків мають можливість без особистих візитів до ЦОП отримати всю необхідну інформацію, в тому числі довідки, консультації, а також вчасно подавати податкову звітність. Найбільш запитуваним сервісом ЕКП  є "Подання звітності", який унеможливлює виникнення помилок в обов'язкових реквізитах, в розрахунках або подання звітності не в повному обсязі. Дбаємо і про співпрацю з громадськими інституціями, які допомагають нам у питаннях роз’яснення податкових новацій», - зазначила Ганна Завроцька.