Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кам'янець-Подільська ДПІ: про можливість модернізації податкової політики – під час зустрічі з студентами та їх наставниками

опубліковано 15 квітня 2024 о 14:01

Днями до Кам'янець-Подільської державної податкової інспекції завітали студенти та викладачі Подільського державного університету. Начальник інспекції Ольга Дворська та фахівці ДПІ провели змістовну екскурсію, надали відповіді на запитання, спільно з відвідувачами проаналізували історичні аспекти генезису податкової системи України.
В цілому захід спрямований і на підвищення рівня податкової культури громадян, розуміння важливості сплати податків для фінансового забезпечення діяльності та розвитку держави.

Відвідавши Центр обслуговування платників, студенти наочно побачили як відбувається процес надання послуг платникам, отримали відповіді на запитання щодо реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, щодо способів подання документів для реєстрації, щодо оподаткування, про сервіси, які надаються податковою службою. 

Наприкінці зустрічі Ольга Дворська висловила надію, що випускники ВНЗ, оберуть професію податківця та братимуть безпосередню участь в реформуванні податкової системи з метою забезпечення соціально-економічної стабільності держави. А ті з них, які стануть суб’єктами підприємницької діяльності – своєчасно та в повному обсязі сплачуватимуть податки і збори до бюджетів.