Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У податковій службі Хмельниччини відбулась урочиста нарада з нагоди Дня податківця України

опубліковано 02 липня 2024 о 15:00

З нагоди Дня податківця України в.о. начальника Головного управління ДПС у Хмельницькій області Сергій Забашта привітав колег з професійним святом, подякував за щоденну наполегливу працю, професіоналізм та відданість обраній справі, ініціативу і відповідальність, які працюють на системне наповнення бюджету, наближаючи очікуваний мир. 

Під час проведення урочистих заходів, податківців відзначено почесними грамотами за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок в економічний розвиток нашої держави. 

Загалом, як було зазначено у вітальних виступах учасників наради, щоденна та злагоджена робота фахівців Головного управління податкової служби в області, у безпосередньому контакті з владою та бізнесом Хмельниччини, забезпечила безперебійну життєдіяльність регіону та результативне виконання завдань з надходження до бюджету податків і зборів.

«Кожен з вас робить важливу справу, забезпечуючи фінансову стабільність держави, щодня наближаючи нас до Перемоги. Вірю, що разом ми зможемо побудувати сильну, єдину та процвітаючу Україну, де кожен громадянин відчуватиме себе безпечно та щасливо. Міцного здоров’я, світлого майбутнього та нових професійних досягнень бажаю кожному, хто присвятив своє професійне життя справі фінансового забезпечення незалежної держави. Слава Україні!» - зазначив у своєму вітальному слові Сергій Забашта.