Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року відвідувачі ЦОП Хмельниччини отримали майже 80 тисяч адмінпослуг

опубліковано 11 червня 2024 о 14:08

За інформацією управління податкових сервісів ГУ ДПС у Хмельницькій області, протягом січня – травня 2024 року відвідувачам Центрів обслуговування платників Хмельниччини надано 79,3 тис. адміністративних послуг. 

Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні – травні 2024 року надано 30 тис. таких послуг. 

Запитуваними також є послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг надано 16,7 тис. та 8,8 тис. відповідно. 

Нагадаємо, що для надання послуг і сервісів юридичним та фізичним особам – платникам податків та громадянам у регіоні функціонує 21 Центр обслуговування платників при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Хмельницькій області.