Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вихованці реабілітаційних центрів Хмельниччини радо зустрічали податківців

опубліковано 04 червня 2024 о 14:32

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей керівник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Сергій Забашта разом із податківцями Хмельниччини відвідали Ізяславський навчально-реабілітаційний центр Хмельницької обласної ради та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

Податківці привезли хлопчикам та дівчаткам, якими вони опікуються, настільні ігри, книги, солодощі та фрукти. Та головне – це зустріч з друзями, комунікація та позитив від спілкування. Адже в дитяче свято дорослим особливо важливо підтримати дітей у такий нелегкий час. Доповненням до подарунків від гостей став патріотичний концерт від вихованців «Подолянчика».

Дітки засяяли своїми посмішками, зігріваючи душі вірою в майбутнє та прагненням до Миру і Перемоги.  Наші захисники боронять українську землю заради цих щасливих, веселих посмішок і спокійних ночей маленьких громадян нашої країни.  

Також, у День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, усі присутні хвилиною мовчання склали шану у пам'ять маленьких українців-янголів. Пам'ять про загублені життя маленьких українців залишиться назавжди однією з найболючіших сторінок нашої історії.

«Ми щиро віримо, що спільними зусиллями зможемо подолати всі труднощі та подарувати нашим дітям щасливе та мирне життя! А ще – усі прагнемо добробуту у рідній Україні. І робимо для цього усе, тримаючи економічний фронт, наповнюючи бюджет, підтримуючи ЗСУ та розвиваючи економіку» - зазначив Сергій Забашта.

Загалом такі зустрічі податківців та підшефних з дитячих центрів ще більше підсилюють налаштованість і дорослих, і дітей на свято добра, миру і загальнолюдських цінностей, де немає місця руйнації та війні.