Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет – зручний та безпечний сервіс ДПС

опубліковано 31 травня 2024 о 10:49

Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що податкова служба надає можливість платникам податків і громадянам дистанційно формувати та подавати звітність, отримувати необхідну інформацію, довідки, консультації, виконувати податкові зобов’язання.  

На сьогодні найпопулярнішим електронним сервісом Державної податкової служби є Електронний кабінет, функціонал якого постійно доповнюється новими можливостями відповідно до потреб платників податків та змін законодавства.  

Сервіси Е-кабінету доступні з персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв, підключених до мережі Інтернет.  

Повну інструкцію щодо його функціоналу, можливостей режимів та сервісів, відповіді на популярні запитання розміщено за покликанням: https://cabinet.tax.gov.ua/help/. Доступно та просто про сервіси Е-кабінету, Е-кабінету для громадян та InfoTAX для платників податків у інформації підрозділу «Е-кабінет» розділу «Онлайн-навчання» вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/e-kabinet/ ).  

Увійти до Електронного кабінету платника можна на офіційному вебпорталі ДПС або за покликанням: http://cabinet.tax.gov.ua/. Також платники мають можливість доступу у режимі реального часу до даних інтегрованих карток із сплати податків, зборів та інших платежів.   

При зверненні до пункту меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету, після ідентифікації відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату та надається можливість громадянам сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду.   

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через вебпортал ДПС.