Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками територіальної громади в Хмельницькій ДПІ

опубліковано 30 квітня 2024 о 14:05

Відбулася робоча зустріч начальника Хмельницької державної податкової інспекції Ганни Завроцької та заступника селищного голови Чорноострівської ОТГ Світланою Лукомською.

В ході зустрічі актуальною темою обговорення стала податкова заборгованість платників податків перед бюджетом та механізми щодо її скорочення.

Особливої уваги з боку і податківців, і керівників громад залишається контроль  ринку праці, а саме недопущення фактів  виплати зарплати «в конвертах» та нелегалізованих трудових відносин.

Під час зустрічі  обговорили і нагальність проведення інвентаризації земельних ділянок та об’єктів нерухомості, від якої залежатимуть справедливі нарахування майнових податків,а отже і їх сплата.

Податківці наголосили на завершенні кампанії декларування доходів громадян за 2023 рік та зазначили про зручність користування сервісами ДПС України. Зокрема, на офіційному вебпорталі ДПС в Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» створено сервіс «Подати Декларацію про майновий стан та доходи», який дає змогу заповнити податкову декларацію про майновий стан і доходи та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів.