Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку створення Комунікаційної податкової платформи опрацьовано майже 200 звернень бізнесу 

опубліковано 23 квітня 2024 о 13:55

Для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. На них платники податків можуть отримати допомогу у вирішенні проблемних питань. Такий формат спілкування з податковою службою дозволяє швидко та якісно вирішити проблеми, які виникають у платників у процесі їхньої господарської діяльності. 

Так, з початку створення платформи, надійшло майже 200 звернень на електронну адресу km.ikc@tax.gov.ua. Всі питання, викладені у зверненнях, опрацьовано та надано зворотній зв’язок заявнику. Для більш детального розгляду окремих звернень були організовані зустрічі бізнесу з фахівцями профільних підрозділів органів ДПС Хмельниччини. 

Головне управління ДПС у Хмельницькій області завжди відкрите до діалогу з бізнес-асоціаціями та інститутами громадянського суспільства. 

Закликаємо платників податків у разі необхідності користуватися ресурсами Державної податкової служби України. Адреса комунікаційної податкової платформи ГУ ДПС у Хмельницькій області - km.ikc@tax.gov.ua