Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників! Скористайтеся Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом ДПС

опубліковано 28 березня 2024 о 11:59

Відповіді на найактуальніші питання про особливості оподаткування містяться у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі ДПС, - звертають увагу у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області. 

Щоб отримати інформацію із Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу ( далі – ЗІР) можна скористатися будь-якою пошуковою системою. Вхід у ЗІР здійснюється в інтернет-мережі, у т.ч. у вигляді мобільної версії, мобільних додатків на базі Android та iOS або за посиланням https://zir.tax.gov.ua. 

Розміщена в ЗІР База знань містить відповіді на запитання, які структуровані за напрямками щодо застосування норм податкового законодавства, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС. 

Також на Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі ДПС можна ознайомитись зі ставками податків та зборів, податковим календарем, приєднатися до сервісу отримання інформації про останні зміни в податковому законодавстві, ознайомитись із переліком адміністративних послуг; отримати інформацію про Центри обслуговування платників та багато іншого. 

Скориставшись переходом у Viber чи Telegram, можна отримати інформаційно-довідкові послуги від Контакт-центру ДПС, надіслати електронного листа із запитанням, яке буде розглянуто у найкоротший час, або отримати допомогу з використання ЗІР від працівника Контакт-центру ДПС. 

Крім того, користувачі ЗІР мають можливість оцінити відповіді, що містяться у розділі «Запитання – відповіді з Бази знань», залишити коментар чи пропозицію до них.