Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення податкового боргу – на контролі Головного управління ДПС у Хмельницькій області

опубліковано 19 березня 2024 о 16:26

ГУ ДПС у Хмельницькій області нагадує платникам про необхідність своєчасної сплати грошових зобов'язань та недопущення виникнення  податкового боргу. 

Дуже актуальним на сьогодні є питання погашення податкового боргу та заборгованості по єдиному соціальному внеску. Попри складні  умови воєнного часу, сплата податків є одним із важливих джерел фінансування обороноздатності країни, підтримки армії, а своєчасно сплачені суми єдиного внеску дозволять виплачувати пенсії та інші соціальні платежі. 

Платники податків мають можливість відстежувати свій стан розрахунків з бюджетом у мобільному застосунку «Моя податкова» та Електронному кабінеті платника. Для цього на вебпорталі ДПС України за адресою: https://tax.gov.ua/ забезпечено доступ до низки безкоштовних електронних сервісів. 

В разі виникнення питань радимо звертатися до Центру обслуговування платників за місцем реєстрації або за номерами телефонів «гарячих ліній», розміщених за посиланням: https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial