Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

“Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів” – у Хмельницькому відбувся воркшоп за участі податківців

опубліковано 15 березня 2024 о 11:04

За ініціативи Громадської організації "Міжнародне об'єднання жінок-українок", за участі начальника управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Хмельницькій області Оксани Дмитрієвої проведено воркшоп на тему: «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів».

Програма заходу об’єднала презентаційну сесію на тему “Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни”, а також ярмарку вакансій, де місцеві компанії представили  можливості працевлаштування.

Під час свого виступу Оксана Дмитрієва детально розповіла про зміни в податковому законодавстві для підприємців у 2024 році, важливі аспекти  оподаткування та відкритість державної податкової служби до платників податків. «Незважаючи на складний стан в країні, реєструються нові підприємці, створюються нові робочі місця. Сплата податків є вкрай важливою на сьогодні. А спілкування з бізнесом демонструє відкритість і цілеспрямованість податкової служби, задля розвитку економіки і наповнення бюджету», - підкреслила податківець.

Також у заході взяли участь представники Хмельницької міської ради, жінки-підприємиці  різних сфер бізнесу Хмельниччини,  громадські діячі та експерти. Учасники воркшопу мали можливість обмінятися думками з приводу важливої теми, конструктивної та ефективної роботи.

Воркшоп відбувся за ініціативи громадської організації “МОЖУ” та за підтримки Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Центру підтримки експорту та Міжнародного закритого жіночого бізнес-клубу “Busines Woman Club”. Це один з дванадцяти заходів, проведення яких заплановано у кількох областях України.