Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: системна комунікація податкової служби з керівниками речових ринків забезпечує підприємницьку діяльність у правовому полі

опубліковано 26 січня 2024 о 14:30

Під час чергової робочої зустрічі провідних фахівців Головного управління ДПС у Хмельницькій області з керівниками речових ринків та очільниками Громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» обговорено питання сплати податків до місцевого бюджету, легалізації найманої праці та здійснення розрахункових операцій відповідно до вимог діючого законодавства. 

«Власне, для роз’яснення відповідних законодавчих норм на постійній основі відбуваються комунікації з бізнесом, на яких обговорюються, зокрема, питання застосування РРО/ПРРО та надається вся необхідна інформація про вимоги законодавства щодо здійснення операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг з використанням касової техніки», - наголосив у ході робочої зустрічі з представниками малого бізнесу заступник начальника управління податкового аудиту Володимир Ковальський.

Під час спілкування увагу акцентовано на тому, що фіскалізація розрахунків – це не лише зручний інструмент для обліку отриманих доходів, а й підтвердження бажання працювати відкрито і чесно на благо суспільства.

Продовжила основні меседжі комунікації начальник управління оподаткування фізичних осіб Оксана Дмитрієва: «Позитивно, що за результатами контрольних заходів на окремих ринках досягнуто стовідсоткової офіційної зайнятості працюючих, а також відповідного використання програмних РРО підприємцями другої групи спрощеної системи оподаткування. Сьогодні працювати легально – це фінансово забезпечувати нашу державу необхідними коштами і укріплювати фундамент майбутнього європейського розвитку країни, забезпечувати оборону країни коштами і наближати перемогу».

В цілому результати зустрічі засвідчили обопільне бажання підприємців і податківців тримати економічний фронт, продовжувати подальшу конструктивну співпрацю.

Разом – ми сила! Тримаємо економічний фронт!