Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі: податкова служба Хмельниччини провела активний діалог з бізнесом у рамках діяльності об’єднання роботодавців

опубліковано 26 січня 2024 о 10:15

Керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко разом з колегами взяла участь у роботі засідання розширеного правління Об’єднання організацій роботодавців області з обговорення актуальних питань розвитку регіональної економіки та системної сплати податків в період воєнного стану, яке відбулось на базі Хмельницької торгово-промислової палати.

У конструктивному діалозі взяли участь представники бізнес-асоціацій, влади, органів місцевого самоврядування, профспілок.

Особливу увагу учасники заходу приділили алгоритму співпраці з бізнесом, головним рушієм якого стала інформаційно-комунікаційна та роз’яснювальна робота. Як зазначила у цьому зв’язку Ірина Зленко, за час війни Головним управлінням ДПС у Хмельницькій області проведено понад 1500 виїзних робочих зустрічей з представниками бізнесу і територіальних громад: «По суті - це наш пілотний проект, який забезпечує прямий контакт з аудиторією і вкрай необхідний зворотній зв’язок з платниками, підвищує ступінь розуміння  і довіри».

У ході висвітлення податкової тематики обговорено шляхи співпраці із залучення додаткових резервів надходжень до бюджетів усіх рівнів в умовах воєнного стану, розглянуто питання реєстрації податкових накладних,  декларування найманої праці, врегулювання податкового боргу.

«Об’єднані зусилля плати і бізнесу спрямовані на вирішення таких важливих завдань як підтримка економічного фронту, нарощування податкових платежів, зміцнення обороноздатності країни. Як результат, Хмельниччина входить у десятку областей за ритмічністю наповнення бюджетів усіх рівнів, у нас майже вдвічі зріс рівень сплати податків у порівнянні з довоєнним періодом. Зокрема, протягом 2023 року до бюджету мобілізовано 20,3 мільярда гривень податкових платежів, що на 2,2 мільярда гривень більше, ніж у 2022 році. Ми дякуємо представникам бізнес спільноти за те, що чесно працюють, сумлінно сплачують податки, сприяють волонтерському руху», -  наголосила у виступі на засіданні очільниця податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко.

Квінтесенцією зустрічі стала презентація діяльності Федерації роботодавців України – найбільш впливового й ефективного об’єднання національного бізнесу (140 галузей і територіальних організацій та асоційованих членів) «Незламний бізнес незламної країни».

Працюємо разом! Наша сила – в єдності!