Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економічний_фронт: за співпрацю з громадою провідний фахівець ДПС Хмельниччини отримала відзнаку від народного депутата

опубліковано 04 січня 2024 о 11:21

Грамотою народного депутата від Хмельниччини Миколи Стефанчука відзначено начальника управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Хмельницькій області Оксану Дмитрієву.

Як прописано у тексті документа, «за сумлінне виконання службових обов’язків, визначну громадсько-політичну діяльність, сприяння становленню та зміцненню України, як демократичної, соціальної, правової держави».

Вручив відзнаку податківцю помічник нардепа, голова ГО «Асоціація хмельницьких ринків» Анатолій Гуменюк, який при цьому зазначив, що очолювана ним громадська організація, що нараховує десятки тисяч учасників, також ефективно співпрацює з податковою службою краю, насамперед у забезпеченні розвитку бізнесу та наповненні бюджету в умовах війни, підвищенню рівня довіри.

«Вміння досягати результату, вирішувати складні завдання оподаткування, волонтерської допомоги ЗСУ – це основа розвитку нашої держави, яка спільно напрацьовується на рівні громада – бізнес – податкова служба. При цьому, ми пам’ятаємо, що економічно сильна Україна – запорука нашої Перемоги!», - підкреслив Анатолій Гуменюк.