Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі: сплата податків до бюджету в умовах війни – визначальний фактор підтримки економічного фронту

опубліковано 16 листопада 2023 о 16:59

У Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області за участі провідних фахівців управління оподаткування фізичних осіб відбулася робоча зустріч представниками бізнесу краю з питань сплати податків до бюджету, приведення реєстраційних даних до актуального стану,  уникнення ризиків на ринку праці, збільшення рівня середньої заробітної плати.

«У діалозі з бізнесом податкова служба відкрита і цілеспрямована. Ми  продовжуємо проведення робочих зустрічей з представниками бізнесу на предмет прозорості та повноти сплати податків, оскільки в умовах воєнного стану кошти з бюджету передусім йдуть на оборону країни та вирішення соціальних питань. Тільки разом ми наближаємо Перемогу, тримаючи економічний фронт», - прокоментувала результати зустрічі начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Хмельницькій області Оксана Дмитрієва. 

У ході зустрічі фахівці податкової служби краю надали вичерпні відповіді на запитання представників підприємницької спільноти, скерували їх до активного використання податкових сервісів та інформації із порталу ДПС.