Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Хмельниччині з початку року до місцевих бюджетів надійшло 812 мільйонів гривень земельного податку

опубліковано 16 листопада 2023 о 08:28

За січень-жовтень 2023 року місцеві бюджети Хмельницької області поповнились на 812 мільйонів гривень земельного податку, зокрема у жовтні громади отримали 1,5 мільйона гривень. 

Відповідно до розподілу 627 мільйонів гривень земельного податку сплатили юридичні особи, решта – майже 185 мільйонів гривень плати за землю надійшло від фізичних осіб. 

Динаміка сплати податків, що зараховуються до місцевих бюджетів, значною мірою залежить від активної позиції керівників громад, які повинні наполягати на тому, щоб всі суб’єкти господарювання та громадяни виконувати свої податкові зобов’язання, - зазначають фахівці ГУ ДПС в  області. 

Головне управління ДПС у Хмельницькій області вкотре висловлює щиру подяку тим  платникам, які своєчасно сплачують платежі, адже такими діями ви вносите вклад в наближення нашої спільної перемоги! 

Податківці наголошують, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою km.ikc@tax.gov.ua.