Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі: комунікація податківців з бізнесом посилює підтримку економічного фронту

опубліковано 13 жовтня 2023 о 11:08

Представники команди податкової служби Хмельниччини у форматі активного діалогу провели робочу зустріч з малим і середнім бізнесом обласного центру та членами Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області. 

У ході актуального діалогу керівники провідних підрозділів ГУ ДПС в області зробили акцент на змінах, пов’язаних із Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», а також нормах законодавства щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Також розглядалися кейси щодо сплати податків в умовах воєнного стану, нарахування і сплати мінімального податкового зобов’язання фізичними особами – платниками податків, популяризації застосунку «Моя податкова».

«Сьогоднішній діалог продовжує ініціативу керівника податкової служби Хмельниччини Ірини Зленко щодо використання комунікаційного майданчика як ефективного механізму забезпечення зворотного зв’язку з платниками податків. Направду, такі робочі зустрічі додають позитиву у співпраці платників та податкової служби та реальній підтримці економічного фронту. У ході такої співпраці податківці надають роз’яснення стосовно новацій законодавства у частині проведення податкових перевірок, розглядаються особливості застосування РРО/ПРРО у період дії воєнного стану, що по суті реалізовує нашу головну мету – розвиток економіки та наповнення бюджету», - наголосила у ході спілкування заступник голови громадської ради при Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області Наталія Бєлякова.

У ході діалогу представники робочої групи ГУ ДПС надали вичерпні відповіді на запитання, а також вкотре заявили що тільки разом, спільними зусиллями можемо досягнути позитивних результатів у наближенні Перемоги.