Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економічний фронт: внесок платників податків Хмельниччини до бюджетів усіх рівнів склав майже 15 мільярдів гривень

опубліковано 09 жовтня 2023 о 09:58

Упродовж 9 місяців поточного року платниками податків Хмельницької області до бюджетів усіх рівнів сплачено 14,7 мільярда гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Хмельницькій області.    

Це на 2,2 млрд. грн. або 17,7 відс. більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. Зокрема, до Державного бюджету надійшло 5,2 млрд. гривень, що на 639,5 млн. грн. або 14 відс. більше ніж у січні – вересні 2022 року. До місцевого бюджету спрямовано 9,5 млрд. грн, що на 1,5 млрд. грн. або 20 відсотків більше аніж минулого року.

Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили 9,2  млрд. грн єдиного внеску, що на 1,5 млрд. грн. або 20 відсотків більше аніж минулого року.

На підтримку української армії платники Хмельниччини перерахували 663,5 млн. грн., що на 83 млн. грн. або 14,3 відсотка більше аніж минулого року.

Головне управління ДПС у Хмельницькій області вкотре висловлює щиру подяку тим  платникам, які своєчасно сплачують платежі, адже такими діями ви вносите вклад в наближення нашої спільної перемоги!  

Податківці наголошують, що у разі виникнення питань, які потребують оперативного розгляду, платники податків можуть звертатись на комунікаційну податкову платформу, відправивши лист на електронну скриньку за адресою km.ikc@tax.gov.ua.