Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливо! Комунікаційна податкова платформа активізує і розширює співпрацю з платниками

опубліковано 27 вересня 2023 о 14:04

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області працює Комунікаційна податкова платформа. Ця платформа активізує співпрацю податкового органу з платниками.

Нагадуємо, що для ефективної роботи Комунікаційної податкової платформи на базі ГУ ДПС створена електронна скринька за адресою km.ikc@tax.gov.ua. 

Представники бізнесу та громадськості  можуть звернутись до ГУ ДПС у області з нагальними питаннями стосовно податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також з пропозиціями щодо необхідності проведення певних заходів за визначеною тематикою. 

Направляючи звернення чи пропозицію на зазначену електронну скриньку, рекомендуємо зазначати контактну інформацію (номер телефону, e-mail тощо) для зворотнього зв’язку – надання відповідей або інформації про проведення запланованого заходу. 

Впевнені, що такий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.