Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тримаємо фронт: податківці привітали Асоціацію хмельницьких ринків з двадцятиріччям діяльності на теренах області

опубліковано 21 вересня 2023 о 11:00

З нагоди 20-ї річниці утворення громадської організації «Асоціація хмельницьких ринків» у конфренц-залі Хмельницької торгово-промислової палати відбулося урочисте засідання «круглого столу», в ході якого представники Головного управління ДПС у Хмельницькій області привітали ювілярів зі знаменною подією.

Голові ГО «Асоціація хмельницьких ринків» Анатолію Гуменюку від податкової служби Хмельниччини  вручено Диплом за участь у проекті «Переможемо разом», який передусім включає у себе активну діяльність для наближення Перемоги, - підтримку економічного фронту, сумлінну сплату податків, громадську роботу.

Саме цим наповнене повсякденне життя керівників Асоціації, яка об’єднує понад 15 тисяч підприємців обласного центру, бере активну участь у наданні волонтерської допомоги фронту, лікуванні поранених бійців, придбанні автомобілів для українських воїнів та інші важливі справи.

Власне, про підсумки діяльності в історичному та соціально-економічному аспекті, про перспективи роботи йшла мова у ході змістовного і насиченого спілкування на ювілейному засіданні. У фокусі діалогу - люди з активною і патріотичною позицією. А це, як підкреслювали виступаючі, запорука того, що добро обов’язково переможе зло.   

Також за підтримку партнерських стосунків, результативну співпрацю та інформаційно-просвітницьку діяльність Подяки ГО «Асоціація хмельницьких ринків» отримали народні депутати, обрані від Хмельниччини, очільники краю, керівники органів виконавчої влади, у числі яких головний податківець області Ірина Зленко.