Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифра дня: платники Хмельниччини спрямували до зведеного бюджету понад 11 мільярдів гривень 

опубліковано 03 серпня 2023 о 11:21

Платники податків Хмельницької області  продовжують забезпечувати економічну стабільність та обороноздатність країни, сумлінно сплачуючи податки до бюджету. Так за результатами першого півріччя поточного року до зведеного бюджету країни перераховано 11,2 млрд грн податкових платежів. Це на 2,1 млрд грн. або на 23 % більше від сплачених податків за аналогічний період минулого року. Про це повідомляють у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій  області.

Зокрема, до Державного бюджету надійшло майже 4 млрд гривень, до місцевого – 7,2 млрд гривень.  

Крім того, на соціальні потреби роботодавці області сплатили більше 7 мільярдів гривень єдиного внеску. 

Платники податків області продовжують підтримувати економіку України, сумлінно виконувати податкові зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів. Адже завдяки активній громадянській позиції кожного платника держава стабільно отримує фінансову підтримку для забезпечення Збройних Сил України та соціальних виплат.  

Ще одним ефективним інструментом співпраці з платниками є виїзні робочі зустрічі у громадах та комунікаційна податкова платформа, завдяки яким забезпечується оперативний розгляд питань реєстрації податкових накладних та інших важливих аспектів взаємодії з ДПС.