Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завдяки активним заходам податкової служби Хмельниччини з тіньового обігу вилучено підакцизної продукції на чверть мільйона гривень

опубліковано 26 червня 2023 о 15:39

Протягом поточного року працівниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області за результатами проведення контрольно-перевірочних заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу підакцизних товарів, встановлено 22 факти реалізації контрафактної підакцизної  продукції, а також припинено незаконну діяльність АЗС. 

Так, завдяки дієвому контролю та злагодженій роботі податкового аудиту ДПС та Національної поліції в Хмельницькій області, ініційовано та вилучено із незаконного обігу підакцизної продукції на загальну суму понад 350 тис. гривень.

За вчинені порушення на винних осіб складено протоколи за статтями 156, 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

З метою очищення ринку від фальсифікованих та незаконно ввезених на територію України підакцизних товарів Головне управління ДПС у Хмельницькій області просить небайдужих громадян повідомляти про встановленні факти незаконної торгівлі.