Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наголос: на підтримку української армії платники Хмельниччини перерахували понад 350 мільйонів гривень

опубліковано 07 червня 2023 о 08:09

Протягом 5 місяців 2023 року платниками податків області перераховано до державного бюджету 353,2 мільйона гривень військового збору.  

Порівняно з аналогічним періодом минулого  року надходження збору зросли на 26,5 відсотка або на 74 мільйони гривень.    

Такі показники надходження військового збору – результат відповідальної позиції як працедавців нашого краю, так і громадян, які самостійно декларують свої доходи та сплачують податки, – зазначають у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.  

Нагадуємо, що військовий збір – це внесок кожного офіційно працюючого українця на підтримку Збройних Сил України. Ставка збору не змінювалася протягом останніх років і становить 1,5 відсотка об’єкта оподаткування.  

У разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.