Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тримаємо фронт: податківці Хмельниччини підтримали українські традиції та одягли вишиванки

опубліковано 18 травня 2023 о 11:13

Вже стало доброю традицією колективу Головного управління ДПС у Хмельницькій області у травні відзачати Всесвітній День вишиванки. Тож сьогодні у податковій службі Хмельниччини провели патріотичний флешмоб, у ході якого його учасники продемонстрували рішучість і тверду налаштованість у відстоюванні інтересів України, розвитку економіки і  наближенні Перемоги. 

З давніх-давен вишиванка є оберегом, символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка теж символізує родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Вишиванка єднає українців з усього світу, зігріває серця та душі теплом! А сьогодні - це не лише наша особливість та сакральний одяг, але й невід’ємна частина нашої боротьби з ворогом! 

 «Одягнувши сакральний український одяг ми не лише підкреслюємо свою любов до України, прихильність до народних традицій. Ми усвідомлено наголошуємо на приналежності до коду нації, яка сьогодні сильна і непереборна, як ніколи, об’єднана високими інтересами, прагненням до волі і любов’ю до рідного краю. Тож тримаємо економічний і патріотичний фронт, спільно із сумлінними платниками наповнюємо бюджет, відстоюючи інтереси громади і країни. Все буде Україна!», - підкреслила керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко.