Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця: податківці спільно з інспекторами Держпраці провели інформаційно-роз’яснювальні заходи в ТРЦ міста Хмельницького

опубліковано 20 березня 2023 о 16:53

Фахівцями Головного управління ДПС у Хмельницькій області спільно з інспекторами Держпраці розпочато проведення інформаційної кампанії щодо переваг легального працевлаштування.  

Як наголошують організатори проекту, тільки офіційне працевлаштування гарантує працівникам гідні умови праці, захист трудових прав, соціальні гарантії, які передбачені законодавством, а також значну підтримку економіки країни в умовах війни шляхом сплати податків за кожного оформленого працівника. 

«Відповідальна позиція кожного роботодавця у скрутний час не лише дозволить залучити необхідні фінансові ресурси для виконання державою програм соціально-економічного спрямування, а й гарантуватиме захист держави кожному офіційно працевлаштованому громадянину», наголошують податківці.  

Показово, що задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю, забезпечення ефективного зворотнього зв’язку між ними функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою km.ikc@tax.gov.ua