Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Хмельниччині діяльність Комунікаційної податкової платформ забезпечує ефективне розв’язання актуальних питань

опубліковано 15 березня 2023 о 08:35

Податкова служба продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності та використовує результативні формати співпраці з платниками. 

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Хмельницькій області працює Комунікаційна податкова платформа за адресою km.ikc@tax.gov.ua. Ця платформа активізує співпрацю державного органу з платниками. Такий формат спілкування органів ДПС та бізнес-асоціацій є ефективним способом оперативного розгляду проблемних питань платників податків. 

Так, з початку 2023 року на адресу Комунікаційної платформи до Головного управління ДПС у Хмельницькій області звернулось 44 представники бізнесу та громадськості. Всі питання, викладені у зверненнях, опрацьовано та надано зворотній зв’язок заявникам. Для більш детального розгляду окремих звернень були організовані зустрічі бізнесу з фахівцями профільних підрозділів органів ДПС. Одними із найзапитуваніших питань є блокування податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН, подання таблиці даних платника ПДВ, застосування електронних сервісів ДПС тощо.

Фахівці ДПС налаштовують представників бізнес-спільноти та інститутів громадянського суспільства на взаємодію через Комунікаційну податкову платформу. Адже після відправлення звернення на Комунікаційну податкову платформу фахівці Головного управління у найкоротший термін організовують в онлайн чи офлайн-режимі спілкування з платником за визначеною ним темою.

Також нагадуємо, що в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області функціонують  телефони «гарячих ліній» з різних питань оподаткування, зокрема з питань зупинення реєстрації податкових накладних, оподаткування фізичних та юридичних осіб, щодо застосування РРО/ПРРО, погашення податкового боргу, декларування доходів громадян тощо.

Комунікаційні податкові платформи – це швидко, зручно та мобільно!