Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

#Відкритий_формат: податкова служба Хмельниччини підсилила інформаційний фронт спілкуванням у телевізійному ефірі

опубліковано 19 січня 2023 о 10:34

У 2023 році в інформаційному просторі нашого краю з’явився новий просвітницький проект: керівник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко у співпраці з журналістами телеканалу ТВ7+ започаткувала формат інтерактивних інтерв’ю з важливих питань, які стосуються сплати податків.

До першого  пакету телевізійного спілкування з головним податківцем області увійшли відповіді на запитання, що стосуються сплати податків під час війни, розблокування податкових накладних та проведення перевірок, кампанії одноразового добровільного декларування активів та комунікації з платниками. 

«Тримати економічний фронт - це головний пріоритет у роботі  податківців, власне, як і для усіх наших партнерів та сумлінного бізнесу. Адже для того, щоб економіка стабільно працювала в форм-мажорних обставинах необхідно сумлінно виконувати свій податковий обов’язок. Передусім це стосується платників, які патріотично і з розумінням ставляться до сьогоднішніх реалій, не допускають заборгованості по податках і зборах, активно підтримуючи економічний фронт нашої країни. Сьогодні ми підсилили його інформаційною складовою, яка необхідна для кращого розуміння ситуації та злагодженої роботи. Разом переможемо!», - наголосила Ірина Зленко.